Δωρεάν Μεταφορικάγια παραγγελίες άνω των 150€*Εξαιρούνται τα προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους
0

Σχετικά με εμάς


    Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα homeandthecity.gr

                                                                                                                                 

Είμαστε δυο αδερφές που πάντα ονειρευόμασταν να ξεκινήσουμε τη δική μας επιχείρηση. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσουμε με τι θα θέλαμε να ασχοληθούμε. Ήταν πάντα μπροστά στα μάτια μας, πάντα το σπίτι μας ήταν γεμάτο με όμορφα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, μικρά ή μεγάλα.
Μεγαλώσαμε και αποκτήσαμε υπέροχες αναμνήσεις που είναι συνδεδεμένες με αυτά. Συνειδητοποιήσαμε λοιπόν πως μέσα σε ένα ζεστό και όμορφο σπίτι γεννιούνται ξεχωριστές στιγμές και συναισθήματα, έτσι αποφασίσαμε να μεταδώσουμε σε εσάς αυτή την αγάπη μας, φέρνοντας κοντά σας προϊόντα που θα εξυπηρετήσουν και θα ομορφύνουν το περιβάλλον σας. Για το λόγο αυτό διαμορφώσαμε αυτόν το χώρο, έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε με ευκολία σε προϊόντα διακόσμησης και έπιπλα, φωτιστικά όλων των ειδών, οικιακά είδη και είδη οργάνωσης σπιτιού.

Στο eshop μας θα βρείτε δώρα για κάθε περίσταση ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις όσον αφορά την διακόσμηση και επίπλωση του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Κύριο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να διαμορφώσετε τον χώρο σας όπως εσείς φαντάζεστε, με ξεχωριστό στυλ και λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα σας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου καθώς και το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας βοηθήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας μέσω email (
info@homeandthecity.gr).
Είμαστε στην διάθεση σας για να διευκρινίσουμε οποιοδήποτε προβληματισμό έχετε αναφορικά με τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας και σας ευχόμαστε καλές αγορές.


Φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης :

Επωνυμία: Καραμανώλη Μαρία
ΑΦΜ: 154930316
  ΔΟΥ: Ζ' Θεσσαλονίκης
           Έδρα: Παύλου Μελά 11 - Νέο Ρύσιο
 Θεσσαλονίκη  57001 
       Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ:  157607206000