Δωρεάν Μεταφορικάγια παραγγελίες άνω των 70€*Εξαιρούνται τα προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους
Εξυπηρέτηση Πελατώνστο 23920 73399
0
έως και 40%

ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

Μεταλλική/βελούδινη καρέκλα σε χρυσό/μαύρο χρώμα. Μια μοντέρνα πρόταση για την διακόσμηση του χώρου σας...

190,00€

Βελούδινη Καρέκλα..

230,00€

Βελούδινη Καρέκλα..

230,00€

Βελούδινη Καρέκλα..

79,80€

Καρέκλα..

120,00€

Καρέκλα..

138,00€

Καρέκλα..

118,00€

Καρέκλα..

140,00€

Καρέκλα..

118,00€

Καρέκλα..

226,00€

Καρέκλα..

158,00€

Καρέκλα..

280,00€

Καρέκλα..

280,00€

Καρέκλα..

128,00€

Καρέκλα..

170,00€

Καρέκλα..

43,80€

Καρέκλα..

234,00€

Καρέκλα..

43,80€

Καρέκλα Adoree pakoworld μασίφ ξύλο rubber wood χρώμα rustic grey με γκρι ύφασμαΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά κ..

35,00€

Καρέκλα Adoree pakoworld μασίφ ξύλο rubber wood χρώμα καρυδί με μπεζ ύφασμαΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να..

35,00€

Καρέκλα Ariadne pakoworld μεταλλική χρωμίου με pu γκριΨάχνεις ένα κάθισμα με μοντέρνο σχεδιασμό που να συνδυάσει αρμονικά το πρωτοποριακό de..

43,50€

Καρέκλα Ariadne pakoworld μεταλλική χρωμίου με pu λευκόΨάχνεις ένα κάθισμα με μοντέρνο σχεδιασμό που να συνδυάσει αρμονικά το πρωτοποριακό d..

41,00€

Καρέκλα Ariadne pakoworld μεταλλική χρωμίου με pu μαύροΨάχνεις ένα κάθισμα με μοντέρνο σχεδιασμό που να συνδυάσει αρμονικά το πρωτοποριακό d..

41,00€

Καρέκλα Ariadne pakoworld μεταλλική χρωμίου με pu μόκαΨάχνεις ένα κάθισμα με μοντέρνο σχεδιασμό που να συνδυάσει αρμονικά το πρωτοποριακό de..

41,00€

Καρέκλα Bella μεταλλική μαύρη με pu antique γκριΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σταθεί..

29,90€

Καρέκλα Bella μεταλλική μαύρη με pu antique καφέΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σταθεί..

29,90€

Καρέκλα Bella μεταλλική μαύρη με pu antique πετρόλΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σταθ..

29,90€

Καρέκλα Bella μεταλλική ανθρακί με ύφασμα σκούρο μπλεΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σ..

29,90€

Καρέκλα Bella μεταλλική μαύρο με ύφασμα ανθρακίΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σταθεί ..

27,50€

Καρέκλα Bella μεταλλική μαύρη με ύφασμα μπεζΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σταθεί αρμ..

27,50€

Καρέκλα Bella μεταλλική σε φυσικό χρώμα με pu σε antique γκρι χρώμαΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που ..

29,90€

Καρέκλα Bella μεταλλική σε φυσικό χρώμα με pu σε antique καφέΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπο..

29,90€

Καρέκλα Bella μεταλλική σε φυσικό χρώμα με ύφασμα σε ανθρακίΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορ..

27,50€

Καρέκλα Bella μεταλλική φυσικό με ύφασμα μπεζΓια εσάς που αναζητάτε ένα συμμαζεμένο κάθισμα με εντυπωσιακό design που να μπορεί να σταθεί αρ..

27,50€

Καρέκλα catering Lady pakoworld pp βεραμάν Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, ..

23,90€

Καρέκλα catering Lady pakoworld pp λευκό Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, η ..

23,90€

Καρέκλα catering Lady pakoworld pp μαύρο Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, η..

23,90€

Καρέκλα catering Lady pakoworld pp ροζ Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, η σε..

23,90€

Καρέκλα catering Maggy pakoworld pp λευκό Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, η..

24,90€

Καρέκλα catering Maggy pakoworld pp μαύρο Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, ..

24,90€

Καρέκλα catering Tiffany pakoworld pp λευκό Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία,..

17,90€

Καρέκλα catering Tiffany pakoworld pp μαύρο Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία,..

17,90€

Καρέκλα catering Xavier pakoworld pp καφέ Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, η..

24,90€

Καρέκλα catering Xavier pakoworld pp λευκό Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, ..

24,90€

Καρέκλα catering Xavier pakoworld pp μαύρο Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, ..

24,90€

Καρέκλα Claus pakoworld πολυπροπυλενίου γκρι χρώμα-πόδια ΙΝΟΧΨάχνεις ένα κάθισμα του σήμερα; Με minimal αισθητική, αφαιρετικό design και την..

22,00€

Καρέκλα Claus pakoworld πολυπροπυλενίου μαύρο χρώμα-πόδια ΙΝΟΧΨάχνεις ένα κάθισμα του σήμερα; Με minimal αισθητική, αφαιρετικό design και τη..

22,00€

Καρέκλα Cube μεταλλική χρωμίου PU γριΟι κλασσικές καπιτονέ γραμμές που συνθέτουν αυτό το κάθισμα αναδύουν πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλή αι..

32,30€

Καρέκλα Cube μεταλλική χρωμίου PU λευκόΟι κλασσικές καπιτονέ γραμμές που συνθέτουν αυτό το κάθισμα αναδύουν πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλή ..

32,30€

Καρέκλα Cube μεταλλική χρωμίου PU μαύροΟι κλασσικές καπιτονέ γραμμές που συνθέτουν αυτό το κάθισμα αναδύουν πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλή ..

32,30€

Καρέκλα Cube μεταλλική χρωμίου PU σκούρο καφέΟι κλασσικές καπιτονέ γραμμές που συνθέτουν αυτό το κάθισμα αναδύουν πολυτέλεια, κομψότητα και ..

32,30€

Καρέκλα Darrell μεταλλική χρωμίου με PU λευκόΓια εσένα που αναζητάς ένα κάθισμα που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, συνδυάζοντας την minimal..

49,00€

Καρέκλα Darrell pakoworld μεταλλική χρωμίου με PU antique-γκριΓια εσένα που αναζητάς ένα κάθισμα που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, συνδυάζ..

53,00€

Καρέκλα Darrell μεταλλική χρωμίου με PU μαύροΓια εσένα που αναζητάς ένα κάθισμα που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, συνδυάζοντας την minimal..

49,00€

Καρέκλα Darrell μεταλλική χρωμίου με PU χρώματος μόκαΓια εσένα που αναζητάς ένα κάθισμα που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, συνδυάζοντας την..

49,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld ανθρακί τεχνόδερμα - πόδια ξύλο μασίφ wengeΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld ανοικτό καφέ τεχνόδερμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να α..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld ανοικτό καφέ ύφασμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχ..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld γκρι τεχνόδερμα - πόδια ξύλο μασίφ sonomaΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει σ..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld εκρού τεχνόδερμα - πόδια ξύλο μασίφ sonomaΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει ..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld εκρού ύφασμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει σε σ..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld κόκκινο ύφασμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει σε..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld μόκα τεχνόδερμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει σ..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld μπεζ ύφασμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει σε σκ..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld σάπιο μήλο ύφασμα - πόδια ξύλο μασίφ καρυδίΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντέχει..

45,00€

Καρέκλα Ditta pakoworld σκούρο καφέ τεχνόδερμα - πόδια ξύλο μασίφ wengeΨάχνεις μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και να αντ..

45,00€

Καρέκλα Gaston pakoworld πολυπροπυλενίου-PU χρώμα γκρι - φυσικόΘέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο bar ή την καφετέρια σας με ένα κάθισμα..

27,60€

Καρέκλα Gaston pakoworld πολυπροπυλενίου-PU χρώμα κόκκινο - φυσικόΘέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο bar ή την καφετέρια σας με ένα κάθι..

27,60€

Καρέκλα Gaston pakoworld πολυπροπυλενίου-PU χρώμα λευκό - φυσικόΘέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο bar ή την καφετέρια σας με ένα κάθισμ..

27,60€

Καρέκλα Gaston pakoworld πολυπροπυλενίου-PU χρώμα μαύρο - φυσικόΘέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο bar ή την καφετέρια σας με ένα κάθισμ..

27,60€

Καρέκλα Gaston pakoworld πολυπροπυλενίου-PU χρώμα μόκα - φυσικόΘέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο bar ή την καφετέρια σας με ένα κάθισμα..

27,60€

Καρέκλα Gaston pakoworld ύφασμα patchwork μπλε γκρι - φυσικόΑναζητάς ένα κάθισμα «μποέμικης» αισθητικής διαφορετικό από τα συνηθισμένα; Που ..

52,00€

Καρέκλα Giselle pakoworld μεταλλική μαύρη με ύφασμα βελουτέ γκρι-χρυσόΨάχνετε ένα κάθισμα που να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design του και τ..

49,00€

Καρέκλα Giselle pakoworld μεταλλική μαύρη με ύφασμα βελουτέ καφέΨάχνετε ένα κάθισμα που να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design του και την απα..

41,00€

Καρέκλα Giselle pakoworld μεταλλική μαύρη με ύφασμα βελουτέ καφέ-χρυσόΨάχνετε ένα κάθισμα που να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design του και τ..

49,00€

Εμφάνιση 1 έως 75 από 147 (2 Σελ.)