Δωρεάν Μεταφορικάγια παραγγελίες άνω των 70€*Εξαιρούνται τα προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους
Εξυπηρέτηση Πελατώνστο 23920 73399
0
έως και 40%

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Ammon pakoworld pu μαύροΑν αναζητάς το ύφος της εποχής σου σε συνδυασμό με την τεχνολογία υλικών και την εργοδονί..

119,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Batman με ύφασμα mesh μαύρο - λευκό πλαίσιο Η εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design..

79,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Batman με ύφασμα mesh ανθρακίΗ εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design μετατρέπουν το..

69,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Batman με ύφασμα mesh μαύροΗ εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design μετατρέπουν το κ..

69,00€

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Bear pakoworld pu ταμπά antique-μαύρο Αν αναζητάς το ύφος της εποχής σου σε συνδυασμό με την τεχνολογία υλικών κα..

119,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Dolphin με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο Η εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design μετατρέπ..

74,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Dolphin με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο - γκριΗ εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design με..

74,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Dolphin με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο - μπλε Η εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design μ..

74,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Ergoline με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο - γκρι Για εσένα που:- Λατρεύεις την minimal αισθητική. Αναζητώντας λιτές αφα..

74,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Ergoline με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο - μπλε Για εσένα που:- Λατρεύεις την minimal αισθητική. Αναζητώντας λιτές αφα..

74,00€

Καρέκλα γραφείου εργασίας Fern pakoword ivory pu - ξύλο φυσικόΑναζητάς μία καρέκλα γραφείου Mid century modern design για να χαθείς μέσα της..

139,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Freedom SUPREME QUALITY μαύρο pu-mesh Για εσένα που:- Λατρεύεις την minimal αισθητική. Αναζητώντας λιτές αφαιρετι..

199,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Gost με ύφασμα mesh μαύρο Η εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design μετατρέπουν το κά..

59,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Gost με ύφασμα mesh μαύρο - γκρι Η εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design μετατρέπου..

59,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Gost με ύφασμα mesh μαύρο και λευκό πλαίσιοΗ εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design ..

69,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Hilton με γκρι τεχνόδερμαΈνα κάθισμα με διαχρονικό design και καμπύλες γραμμές που συνδυάζει την εργονομία με την..

159,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Imperial με pu χρώμα γκριΣυνδύασε το πρωτοποριακό design με τον εργονομικό σχεδιασμό και την λειτουργικότητα, μέσ..

169,00€

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Imperial με pu χρώμα λευκόΣυνδύασε το πρωτοποριακό design με τον εργονομικό σχεδιασμό και την λειτουργικότητα, μέ..

169,00€

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Imperial με pu χρώμα μαύροΣυνδύασε το πρωτοποριακό design με τον εργονομικό σχεδιασμό και την λειτουργικότητα, μέ..

169,00€

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Joel pakoworld με ύφασμα mesh χρώμα γκρι-μαύροΣυνδύασε το πρωτοποριακό design με τον εργονομικό σχεδιασμό και την..

49,90€

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Joel pakoworld με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-κόκκινοΣυνδύασε το πρωτοποριακό design με τον εργονομικό σχεδιασμό και ..

49,90€

Νέο

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Joel pakoworld με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-μπλεΣυνδύασε το πρωτοποριακό design με τον εργονομικό σχεδιασμό και την..

49,90€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Legent με pu χρώμα μαύροΚλασσικές αφαιρετικές γραμμές, minimal αισθητικής, για όσους επιθυμούν να συνθέσουν το επ..

109,00€

Πολυθρόνα διεύθυνσης γραφείου Macabo με μαύρο τεχνόδερμα Pu   Αναζητάς ένα κάθισμα κόσμημα; Με μία ξεχωριστή αισθητική που να “δένει” αρμονι..

144,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Oregon pakoworld με ύφασμα mesh χρώμα μαύροΗ εργονομία κατασκευής, οι υψηλές προδιαγραφές και το σύγχρονο design ..

99,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Rabiot με pu χρώμα γκρι  Θέλεις ένα κάθισμα διαχρονικής αισθητικής με υψηλές αντοχές στη χρήση και τον χρόνο; Τότ..

129,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Roby με pu χρώμα ανθρακίΚλασσικές αφαιρετικές γραμμές, minimal αισθητικής, για όσους επιθυμούν να συνθέσουν το επ..

69,00€

Πολυθρόνα διεύθυνσης Sonar με λευκό τεχνόδερμα Pu Όταν η κλασσική minimal γραμμή συναντά την κομψότητα του επαγγελματισμού γεννιέται το κάθ..

129,00€

Πολυθρόνα διεύθυνσης Tokyo με λευκό τεχνόδερμα PuΚλασσικές minimal γραμμές που μετατρέπουν το επαγγελματισμό σε κομψό και μία μικρή δόση πολ..

124,00€

Πολυθρόνα διεύθυνσης Tokyo με μαύρο τεχνόδερμα PuΚλασσικές minimal γραμμές που μετατρέπουν το επαγγελματισμό σε κομψό και μία μικρή δόση πολ..

124,00€

Νέο

Πολυθρόνα διεύθυνσης Tokyo με ταμπά antique τεχνόδερμα Κλασσικές minimal γραμμές που μετατρέπουν το επαγγελματισμό σε κομψό και μία μικρή δό..

124,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Virginia pakoworld SUPREME QUALITY με λευκό ivory τεχνόδερμαΓια εσένα που να ψάχνεις ένα κάθισμα διεύθυνσης, εφάμ..

229,00€

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Virginia pakoworld SUPREME QUALITY με σκούρο καφέ τεχνόδερμαΓια εσένα που να ψάχνεις ένα κάθισμα διεύθυνσης, εφάμ..

229,00€

Καρέκλα επισκέπτη FloridaΚάθισμα αναμονής με μοντέρνο σχεδιασμό, από ανθεκτικό μεταλλικό επιχρωμιωμένο σκελετό, με μπράτσα για στήριξη των χ..

28,70€

Καρέκλα επισκέπτη EveliaΚάθισμα αναμονής σε minimal μοντέρνα γραμμή, από ανθεκτικό επιχρωμιωμένο μεταλλικό σκελετό,  επενδυμένο με μαύρο τεχ..

26,50€

Καρέκλα επισκέπτη FloridaΚάθισμα αναμονής με μοντέρνο σχεδιασμό, από ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό χρωμίου, με μπράτσα για στήριξη των χεριών,..

28,70€

Πολυθρόνα γραφείου επισκέπτη LEON.Κάθισμα αναμονής σε minimal μοντέρνα γραμμή, από ανθεκτικό επιχρωμιωμένο μεταλλικό σκελετό,  επενδυμένο με..

36,40€

 Καρέκλα γραφείου επισκέπτη Leon με pu χρώμα σκούρο καφέΚάθισμα αναμονής σε minimal μοντέρνα γραμμή, από ανθεκτικό επιχρωμιωμένο μεταλλικό σ..

36,40€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Berto με ύφασμα mesh χρώμα μαύροΤο κάθισμα Berto είναι για σένα που θέλεις να συνδυάσεις: τον εντυπωσιακό funky σχ..

39,90€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Berto με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-κόκκινοΤο κάθισμα Berto είναι για σένα που θέλεις να συνδυάσεις: τον εντυπωσιακό ..

39,90€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Berto με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-μωβΤο κάθισμα Berto είναι για σένα που θέλεις να συνδυάσεις: τον εντυπωσιακό funk..

39,90€

Καρέκλα γραφείου εργασίας Fern pakoword ivory pu - ξύλο φυσικόΑναζητάς μία καρέκλα γραφείου Mid century modern design για να χαθείς μέσα της..

114,00€

Καρέκλα γραφείο εργασίας Maestro με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο - γκριΈνα κάθισμα με διαχρονικό design και τετράγωνες γραμμές που συνδυάζει την ..

64,00€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Rina με ύφασμα mesh χρώμα μαύροΓια εσένα που θέλεις να ζήσεις την εποχή με ζωντάνια, δράση και χαρά και αυτό απαιτ..

45,50€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Rina με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-γκριΓια εσένα που θέλεις να ζήσεις την εποχή με ζωντάνια, δράση και χαρά και αυτό ..

45,50€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Rina με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-κόκκινοΓια εσένα που θέλεις να ζήσεις την εποχή με ζωντάνια, δράση και χαρά και αυ..

45,50€

Νέο

Καρέκλα γραφείου εργασίας Rina με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο-μπλεΓια εσένα που θέλεις να ζήσεις την εποχή με ζωντάνια, δράση και χαρά και αυτό ..

45,50€

Καρέκλα γραφείου ταμείου reception Bolero pakoworld με στεφάνι ύφασμα μαύροΌταν ο κλασσικός σχεδιασμός συναντά την εργονομία κατασκευής και ..

65,00€

Καρέκλα επισκέπτη CorinaΚάθισμα αναμονής σε minimal μοντέρνα γραμμή από ανθεκτικό μεταλλικό επιχρωμιωμένο σκελετό,  επενδυμένο με λευκό τεχν..

17,50€

Καρέκλα επισκέπτη CorinaΚάθισμα αναμονής σε minimal μοντέρνα γραμμή, από ανθεκτικό επιχρωμιωμένο μεταλλικό σκελετό,  επενδυμένο με μαύρο τεχ..

17,50€

Παιδική καρέκλα εργασίας Sara με ύφασμα mesh χρώμα μαύρο - μωβΜοντέρνο παιδικό κάθισμα γραφείου “Sara”, ευέλικτο και πρακτικό, επενδεδυμένο ..

29,90€

Εμφάνιση 1 έως 51 από 51 (1 Σελ.)